Waterbedden kopen rondom Tilburg? Dan is de winkel Waterslaper een aanrader!

Toen ik opzoek was naar een goed waterbed kwam ik uit bij Waterslaper. Mijn vriendin tipte mij over deze speciaalzaak die al sinds 1987 geopend is. Het is dus een winkel met veel ervaring en kennis. Waterslaper verkoopt merken als Bodyform, BluTimes, Wa’Core Dreamline en Skyline en daarnaast leveren ze nog alle onderdelen voor Stretch-Top waterbedden.

Waterbedden slaapconfort

Nachtrust waterbed

Er is niks belangrijker dan een goede nachtrust. Daarom is het aanschaffen van een goed (water)bed dan ook erg belangrijk. Er zijn veel verschillende meningen over het kopen van het juiste bed. Het is dan ook erg fijn als de winkel jou met een goede keuze kan helpen! Waterslaper helpt jou graag bij de keuze van goede waterbedden. Het personeel is erg vriendelijk en daarnaast staat er altijd een lekkere kop koffie klaar. De winkel is maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open. Daarnaast is het ook mogelijk om dinsdag langs te komen indien je een afspraak hebt gemaakt.

Zoek je een waterbedden winkel in of rondom Tilburg, neem dan snel een kijkje bij Waterslaper. DeĀ speciaalzaak voor waterbedden en ergonomisch verantwoord slaapcomfort.