Gusto-CasaAfgelopen maand ben ik gaan zoeken onder ”taxeren Utrecht” voor een professioneel taxatierapport. Op het internet staan natuurlijk ontzettend veel aanbieders. Dit maakt het moeilijk om een keus te maken. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken kwam ik terecht bij Gusto Casa. Een professioneel bedrijf wat op het internet hoog wordt aangeschreven. Zo staat er dat zij nette prijzen hanteren, een goede aankoopmakelaar zijn en je daar relatief voordelig een NWWI taxatierapport kan laten opstellen. Dit heb je nodig bij het kopen van een bestaande woning.

Al een lange tijd was ik opzoek naar een nieuwe woning in omgeving van Utrecht. Met dank aan Gusta Casa heb ik een professioneel NWWI taxatierapport kunnen afleveren aan de bank. Hierbij kan je aangeven of je een rapport na de verbouwing wenst. Als dit het geval is dan moetje dat aangeven en dan is het mogelijk om te financieren vanuit een bouwdepot.

Taxeren Utrecht en omgeving

Wil je jouw woning taxeren in Utrecht of omgeving? Dan is het aan te raden om naar Gusta Casa te gaan. Daar ben je verzekerd van een goede communicatie, nette prijzen en topkwaliteit. Bekijk de website voor meer informatie!