camelot de luxe lineaBent u op zoek naar bestrating? Dan bent u bij Steenhandel Kan aan het juiste adres! Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment aan verschillende bestraling, natuursteen, keramiek of gebakken producten voor in het huis of in uw tuin. Door het ruime assortiment zit er voor iedereen een perfecte bestrating bij.

Over bestrating bij Steenhandel Kan

Wanneer u bestrating gaat halen bij het bedrijf Steenhandel Kan, dan is dit de toonaangevende leverancier voor al uw tuinhout, keramiek, bestrating of gebakken producten voor in uw huis of in uw tuin. De specialisten verkopen producten aan iedereen die deze producten nodig heeft. Dit kan zijn voor zowel de consument, een hovenier en een stratenmaker.

Hiernaast weet u altijd zeker dat u kwaliteit krijgt. Dit komt omdat zij de beste en bekendste merken verkopen. Zo hebben zij een groot assortiment van de merken; Redsun, Morssinkhof, Tuinvisie en Eckstone. Al deze producten kunt u bekijken in de 5000 m2 grote showroom. Hier heeft u een zeer grote keuze uit verschillende wand en vloertegels. Weet u al wat u wilt? Dan is het ook mogelijk om tegels via de webshop te bestellen.