Het is bijna weer tijd voor zomer, Dus ook weer tijd om lekker in de tuin te gaan genieten. Is jou tuin ook nog een rotzooi? Geen paniek! dit kan je zelf binnen een korte tijd opknappen. Zorg ervoor dat je alle benodigde tuingereedschap bezit zoals een hark, heggenschaar, schep, bezem etc. Haal eerst alle rotzooi uit je tuin, denk hierbij aan planten die je niet wilt, onkruid en natuurlijk ook afval. Pas nadat je dit hebt gedaan kun je door naar de volgende stappen. Nadat je dit allemaal hebt gedaan kun je pas echt beginnen aan het opknappen van je tuin. koop mooie verlichting voor in je tuin voor in de avond, dit geeft je tuin een mooie sfeer. Ook kun je mooie decoraties kopen bij diverse winkels, zorg wel dat deze allemaal bij elkaar passen. Zo sluit alles op elkaar aan als een heel geheel. Je kunt er ook voor kiezen om grasmatten te plaatsen of om juist tegels te plaatsen het gaat om waar jou persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Vind je dat je tuin er nog leeg uitziet? Hier kun je nog wat aan doen! Je kunt bijvoorbeeld kleine plantjes of boompjes plaatsen, ook hier moet je erop letten dat het samen valt met de rest van de tuin. Een gevolg van veel planten is wel dat je veel bijen en wespen op bezoek kunt krijgen!

Ben je zelf te lui om je tuin op te knappen dan kun je dit ook laten doen door een hovenier deze kun je inhuren, van tevoren is het wel handi