verhuiswagenOp een verjaardag kwam het ter sprake over verhuizen. Zo is een goede vriend van mij verhuist van Nijmegen naar Lent in een nieuwe wijk (de grote boel). Hier had hij een verhuisbedrijf voor nodig, dus is hij in omgeving gaan rondkijken voor een professioneel bedrijf. Na een aantal verhuisbedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwam zelfgoedkoopverhuizen.nl het beste naar voren. Dit heeft een aantal redenen. Zelf Goedkoop Verhuizen heeft namelijk een geweldige service, scherpe prijzen en gaat voorzichtig met jouw inboedel om. Dit wordt ook op internet bevestigd. Hier hecht ik echt enorm veel waarde aan!

Zelf Goedkoop Verhuizen ingeschakeld

Ik heb telefonisch contact met hun opgenomen en gevraagd of zij binnen een week tijd hadden voor de verhuizing van mijn eigen meubelen. Telefonisch kreeg ik vervolgens een werknemer aan de telefoon en gaf aan dat ze nog een gaatje hadden in hun agenda. Dit kwam perfect uit!

Tijdens de verhuizing kan je duidelijk zien dat zij ervaring hebben, want in een halve dag hebben zij mijn complete inboedel verhuist. Zij gaan erg voorzichtig met je meubels om. Dit terwijl het een erg voordelig bedrijf is. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Indien je graag zelf wilt verhuizen kan dat ook. Zij bieden namelijk de service om een verhuiswagen te huren en een verhuislift.

Mochten er vragen zijn kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.