toiletHeeft u een toilet besteld bij Toiletmarkt of bent u van plan om dit te gaan doen? Maar wilt u eerst verschillende informatie weten over het bedrijf? Dan kunt u alles over de service zoals bezorging en verzendkosten lezen op de website van de Toiletmarkt. De service van Toiletmarkt is erg goed!

De service van de Toiletmarkt

Bij de Toiletmarkt bieden ze een top service aan. Zo worden alle producten die voor 15:00 uur besteld zijn, de volgende werkdag thuis bezorgd. Dit is erg handig en zeker fijn. Zo kunt u het bestelde product snel installeren en er gebruik van maken. Dit geldt alleen op alle dagen van maandag tot en met vrijdag. Wanneer u op zaterdag of zondag besteld, wordt uw bestelling op maandag verwerkt en kan deze afhankelijk van de door jou opgegeven leverdatum vanaf dinsdag geleverd worden.

Naast de zeer snelle bezorgservice van Toiletmarkt, worden alle producten ook gratis verzonden. Hiernaast zijn de retourkosten wel voor uzelf.

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van de specialisten van de Toiletmarkt. Neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 073612 18 55.