Ik kwam tijdens een bezoek aan Facebook een post tegen over een vloeren Enschede dat zich onder andere bezighield met de betegeling van woningen. Ik wilde graag mijn woning in Enschede opnieuw laten betegelen waardoor ik vervolgens op de link had geklikt die mij doorverwees naar de website van het bedrijf.

Website

Op de website stond vermeld dat het bedrijf zich al sinds 2005 bezighield met betegelingen en dat het bedrijf zich in Hengelo bevestigd had in Hengelo. Ze leveren aan zowel particulieren als onder andere overheden en sportverenigingen. Ook waren er op de website verschillende kopjes te vinden met onder andere inspiratie en tegeltips. Hier kon je een aantal foto’s van woningen vinden waardoor ik een richting kreeg van wat voor soort tegels ik in mijn bad en woonkamer wilde hebben.

Showroom

Op de website stond het adres van de showroom vermeld. Hier had ik vervolgens een kijkje genomen voor meer informatie en advies. Ze hebben een erg grote opslagplaats waardoor het grootste deel van het assortiment direct uit opslag leverbaar is. Dit vond ik zelf een groot pluspunt. Ik werd op een erg vriendelijke manier geholpen en de tarieven van de tegels waren ook relatief laag in tegenstelling tot andere bedrijven. De tegels werden ook erg snel bezorgd waardoor ik direct aan de slag kon.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.