Trending zijn messing cilindersloten. Niet overal zijn deze cilindersloten gemakkelijk te verkrijgen. Echter, als u op zoek bent naar een messing cilinderslot kijk dan eens bij het merk M&C Matrix. Deze messing cilindersloten zijn er in halve cilinders, dubbele cilinders en knopcilinders te koop. 

messing cilinderslot

De voordelen van het messing cilinderslot M&C Matrix:

  • De M&C Matrix cilinder is voorzien van SKG3 keurmerk (beschermd tegen inbraakmethodes zoals boren en kerntrekken)
  • Het messing cilinderslot beschikt over een certificaat, dit wil zeggen dat er een patent op de cilinder zit en sleutels alleen op vertoon van het certificaat bijgemaakt kunnen worden
  • Het messing cilinderslot M&C Matrix is standaard voorzien van gevarenfunctie. Dit wil zeggen dat de buitenzijde bedienbaar is als er aan de binnenzijde een sleutel in het slot zit.
  • Ten slotte is het messing cilinderslot van M&C direct leverbaar! Dus geen lange levertijden voor deze speciale cilinder. 

Het enige verschil met andere merkcilinders is dat de standaard maat van het messing cilinderslot M&C Matrix 32-32mm is waardoor het kan voorkomen dat het slot iets uitsteekt. Echter, als het slot 2 millimeter zou uitsteken dan is dit nog geen probleem. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat cilinders direct vanaf fabriek geleverd worden waardoor retour sturen in veelal gevallen niet mogelijk is. Daarom is het belangrijk om goed het cilinderslot op te meten. Weet u niet hoe dit werkt, dan biedt een you-tube filmpje de uitkomst.