Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn man verhuisd naar onze nieuwe woning in Doorwerth. De woning die wij hadden gekocht was een stuk groter dan het huis waar wij eerder in hebben gewoond. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een meubelzaak. Toen we op het internet op zoek gingen zag ik dat een vriendin mij had getagd in een Facebook post van een meubelzaak. Onderaan de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

klik hier

Doorverwezen naar de website van Onstein Meubelen

Toen ik op de klik hier link klikte werd ik doorverwezen naar de website van de meubelzaak. Ik kwam terecht op de website van een erg goede meubelzaak. De website was erg overzichtelijk en er is veel informatie op te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Nadat we de informatie hadden gelezen besloten we om een kijkje te nemen in het assoiremtn van het bedrijf. De meubelzaak biedt erg veel verschillende meubels aan tegen een zeer voordelige prijs.

Aankoop van nieuwe meubels bij Onstein Meubelen

Nadat we een aantal meubels hadden bekeken besloten we om over te gaan tot een aankoop. Onze nieuwe meubels werden na 5 weken gratis thuis geleverd. De meubels zien er super mooi uit. We zijn daarom ook erg tevreden over Onstein Meubelen.