horrenWilt u wel frisse lucht maar geen insecten binnenlaten? Met een hordeur van Unilux krijgt u dit voor elkaar. Maar deze hordeur moet natuurlijk wel gebruiksvriendelijk zijn, aangezien ramen en deuren veelvuldig open en dicht gaan.

Op de website van Unilux vindt u veel verschillende hordeuren.Neem in uw keuze naar een hordeur niet alleen mee welk soort hordeur je mooi vindt, maar ook welk type bij jouw gebruik past.

Aangezien ik het zeer vervelend vindt wanneer er insecten in mijn huis zitten heb ik voor aankomende zomer besloten om een hordeur aan te schaffen. Mijn deur richting de tuin staat de hele dag open in de zomer en daardoor zit mijn hele huis vaak vol met insecten. Ik ben gaan zoeken op het internet en kwam toen de website van Unilux tegen. Al onze hordeuren zijn van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux hor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Ze hebben een ruim assortiment aan hordeuren en ik heb daarom besloten om een hordeur bij Unilux aan te schaffen.

Waarom een hordeur kopen van Unilux?

  • Eenvoudige montage; U kunt de hordeur zelf monteren maar dit ook laten doen door een lokale expert.
  • Altijd een oplossing; U kunt een hordeur op maat laten maken.
  • Duurzame oplossing; De hordeuren van Unilux gaan jaren mee en daarom geven zij u 5 jaar garantie.
  • Snelle levering; De hordeur wordt binnen 1 week geleverd.
  • Dutch design; De hordeuren worden in Nederland gefabriceerd.