bopitaBent u op zoek naar de beste babymeubels van Bopita voor uw babykamer? die kunt u hier vinden bij Babyandmore. Wij verkopen de beste merken van hoge kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dit is mogelijk doordat wij alles direct inkopen en dit niet via een tussenpersoon gaat die ook winst moeten kunnen maken op de middelen ook besparen we kosten, omdat we geen showroom hebben en als laatste hebben we weinig werknemers. Hierdoor besparen we zoals u al heeft gezien op zowel personeels- als huurkosten.

Kindermeubelen van Bopita

Wij verkopen ook kindermeubelen van het merk Bopita, dit is een van de bekendste merken als het gaat om baby- en kindermeubelen. Bopita begon ooit met het ontwerpen van een box, uiteindelijk zijn ze uitgegroeid naar leverancier van baby- en kindermeubelen. Veiligheid van meubelen staat bij Bopita bovenaan, omdat het hier ook gaat om kinderen, ook zijn hun meubels gemaakt van een erg hoge kwaliteit. Alle meubelen van Bopita worden gemaakt volgens NEN- normen, hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders.

Handig

De meubels van Bopita zijn ook erg handig, benieuwd waarom? Dit komt doordat je hun meubels altijd kunt doorbouwen door er bepaalde accessoires bij te kopen.