Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen restaurant. Ik vond dat het restaurant een stukje uitstraling miste waardoor ik op het internet op zoek ging naar inspiratie om die uitstraling te verbeteren. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar inspiratie kwam ik uit op de aankoop van een elektrische haard, Ik wilde daarom graag een elektrische sfeerhaard laten plaatsen om de uitstraling van het restaurant te verbeteren.

 

Erg veel zoekresultaten

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die elektrische haarden aanbiedt kreeg ik super veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van elektrischehaard.nl. Ze bieden een erg ruim assortiment aan en alle producten zijn uit voorraad leverbaar zodat je niet zit met een lange verzendtijd. Op de website staat ook vermeld dat ze beschikken over een goede service en dat er geen dure tussenhandel is zodat de prijs scherp blijft.

elektrische sfeerhaard

Aankoop

Nadat ik een tijdje in het assortiment had gekeken kon ik echter nog steeds geen keuze maken over welke elektrische haard ik zou willen kopen. Ik heb daarom contact opgenomen met het bedrijf om hen te vragen voor advies. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg goed advies. Ik ben daarna overgegaan tot een aankoop van een elektrische sfeerhaard. De monteur was er super snel. Hij was erg vriendelijk en hij had de haard al super snel geplaatst. Ik ben super tevreden over de manier waarop elektrische haarden hun producten en diensten aanbiedt.